Ondersteuning zorgprofessionals

Ondersteuning zorgprofessionals
Paul Klein Tuente biedt ondersteuning aan zorgprofessionals door coaching, praktijkbegeleiding, supervisie en intervisie

Coaching
Naast SPV-en en verpleegkundigen hebben ook beginnend leidinggevenden in het midden management regelmatig behoefte aan onafhankelijke coaching bij het uitvoeren van hun functie. Paul Klein Tuente kan hier met een maatwerktraject als antwoord in voorzien.
 
Praktijkbegeleiding
De vraag van meerdere organisaties naar SPV-en overstijgt het aanbod. Veel organisaties lossen dit probleem op door werkzame verpleegkundigen de post-hbo opleiding tot SPV te laten volgen. Een voorwaarde om deze opleiding te mogen volgen is het beschikbaar hebben van een praktijkopleider die aan de kwaliteitseisen voldoet.
Paul Klein Tuente is een freelance praktijkbegeleider die aan deze eisen voldoet.
 
Supervisie en intervisie
Voor professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen in hun beroep of als team, is 
het stilstaan en reflecteren op de werkzaamheden in relatie tot cliënten, het team en de organisatie een belangrijke manier op zichzelf verder te professionaliseren.
In deze processen biedt Paul Klein Tuente supervisie en intervisie, met specifieke kwaliteiten en aandacht voor diversiteit en (inter-)culturele aspecten die zich in werksituaties voordoen.